onsdag 29 april 2009

Nytt fodral till min vetedyna

Jag önskade mig en vetedyna i julklapp för många år sedan och fick också en. Och den har verkligen varit en trogen vän sen jag fick den! Den har värmt upp mig och lindrat mina onda stunder många gånger. Men efter att ha åkt ut och in i micron så kändes den inte speciellt fräsch mera..

Klippte upp den och sydde ett nytt tyg till den. Delade upp dynan i tre delar också för att inte vetekornen ska åka hit och dit. Sen sydde jag ett fodral till den som man kan tvätta. Fodralet sydde jag av ett underbart loppistyg som mamma hittat till mig!

IMG_7161 IMG_7157 IMG_7159

Annars så har det ju varit lite tyst här sen min tävling. Jag har nog sytt en del, men inspirationen och orken har varit lite nere.. Jag påbörjar en massa, men kommer mig inte för att avsluta.. Så är det rätt stökigt på mitt sybord också. Lite för lite plats trots allt. Har mitt sybord i en gång i källaren. Vi står i kö för att byta ut oljevärmesystemet mot vattenluftspump, och då kommer också oljetanken att tas bort. Där ska det bli ett ordentligt pysselrum sen! Inte blir det ju så jätte stort, men en ordentlig hylla för alla tyg tänker jag nog se till att få dit.

Fåglarna kvittrar där ute och imorgon ska det firas valborg! Det är vår!

2 kommentarer:

anna sa...

En sån fin vetekudde!!
Jag har ungefär stygnlängd 2 (blir ibland lite olika) när jag syr fast namnlapparna och det går verkligen supersmidigt när de sitter helt fast mha limmet! Innan kom de ALLTID snett... Vad kör du med för stygnlängd?

anna sa...

Tack detsamma!
/Anna