torsdag 8 oktober 2009

Ekologiskt och återvunnet

prickblus

Turkosvitprickig blus med bruna raglanärmar

  • Material: Det bruna tyget är en otroligt mjuk och skön ekologisk brun interlock från Maaemo. Det turkosa prickiga är tyg från en av mina gamla toppar som jag faktiskt köpte då vi var i London då jag väntade Max. Så han har varit inne i den förut!

  • Idé: Blusen började bli lite missfärgad på sina ställen, men har tyckt så mycket om den, så beslöt att den skulle få nytt liv! Den är av märket esprit så rätt bra kvalitet också. Lite noppor förstås, men det stör inte!

  • Storlek: Lagade ganska långa ärmar så jag bestämmer att den är storlek 86/92 (Är lite irriterad på mig själv att jag bara beställde dubbelstorlekar från Mina namnband.. ) Lite stor ännu, men kommer att kunna användas länge!

  • Sammanfattning: Igår var jag på en föreläsning med Gisela Linde som skrivit boken Lev enklare, och känner mig verkligen bra då jag gjort en sådan här ekologisk blus! Mera sånt!

Mina tyg från Jnydesign anlände för en par dagar sedan! Som godis för mig! Det gula kanintyget fick jag som bonus! Snälla Jenny skickade med en meter extra för att det varit lite långsamma leveranser. Vilken service! Max är jätte förtjust i det tyget och säger “ninen” varje gång han får syn på det! Tror nog han snart ska få någon blus i det tyget! De andra är jag också så kär i! Och molntyget tog slut mitt i en beställning, så den har jag också på gång nu. Så tog ju min bruna mudd slut också.. men har beställt mera från Kangastukku (okej, lite annat också..) så hoppas jag får paket snabbt!

IMG_1721

4 kommentarer:

~Maria~ sa...

Tosi suloinen paita kauniissa väreissä!

Doris_Assar sa...

Jättefin tröja!!
Härliga tyger också :-)

Moi! sa...

Jättehärlig tröja!

Clarice sa...

Du är så duktig!!!