måndag 16 november 2009

Julmarknad!

Jag har ju redan “avslöjat” det på min andra blogg, Lottaspace, men måste ju göra det här också!

Den 12.12 kl.13-17 ska jag sälja mina inspiration M produkter på Gamla Malmens julmarknad i Pargas! Spännande, då jag aldrig sålt på marknad förut. Här kommer nog att dyka upp det jag tillverkat till marknaden inom kort. Har en massa idéer om sådant jag vill sy, vet inte bara hur jag ska hinna med allt..

Det kommer att finnas produkter till både barn och vuxna. Främst små barn, baby. Så lite necessärer och sånt. Ja, ni får se sen då jag kommit så långt att det börjar finnas ordentligt med saker att fota!

Tar gärna emot tips och råd!

2 kommentarer:

SandraS sa...

Hej! Jag håller på att starta upp en sy- och pysselblogg och det känns extra kul när jag stöter på andra finlandssvenskar i blogguniversumet! Nu ska du få ett litet tips: Vet du att jofotex har öppnat webbshop? www.jofotex.se . Johnny Forsell(grundaren av företaget) är hemma från Utö så de har lagt in både Finland och Åland i sin webbshop. :-)

Helena sa...

Vad kul! Jag ska själv vara med på en julmarknad som är den 5/12. Har samma dilemma. Vad ska man ha med sig, vad är gångbart på en marknad? Necessärer och andra lite mindre saker låter som en bra idé. Jag tar eventuellt med några enstaka barnplagg.