lördag 21 november 2009

Pepparkaksklänning till marknaden

Nu – äntligen har det varit ljust och jag har varit hemma, så nu kommer det nog att börja komma inlägg på vad jag producerat till marknaden inom kort! Jag börjar med något som det bara finns en av..

pepparkaksklänning

Pepparkaksklänning

  • Mönster: Eget

  • Material: Brun bomullsbordduk med vita hjärtan från Emmaus. Spets från någon loppis.

  • Idé: Har länge tänkt göra en klänning i detta härliga tyg. Håller alltid upp ögonen för liknande på loppis.. tror tyvärr att det är ganska många andra i dagens läge som gör det också.. Hoppas att någon vill sätta den på en liten pepparkaksgumma i jul!

  • Storlek: 74/80 (men kan nog tänkas passa på en 1-2 åring.)

  • Sammanfattning: Halsöppningen blev lite liten. För Max iallafall.. måste ju testa.. men han är ju också nästan storlek 92 nu. På en 1-åring eller 2-åring med litet huvud kommer den nog att sitta perfekt! Har gjort en till klänning idag som jag inte hunnit fotografera ännu, och ska försöka laga några till. Annars blir nog de två som finns lite ensamma..

  • Pris: 28 €

IMG_2144

Nya prislappar har jag också gjort. De gamla är ju tyvärr inte aktuella mera då jag nu gör egna namnlappar och inte beställer från mina namnband mera. Lite synd för jag har så många kvar av de gamla (beställde ju 200 stycken..). men nu börjar jag “på nytt” med de här!

Nu ska jag väcka min lilla Max som p.g.a. att han vägrar sova dagssömn, somnade på köksgolvet. Flyttade över honom till soffan där han nu legat ca en halv timme.. Skulle så gärna låta honom sova, men då blir det så svårt sen på kvällen..

Ha en skön fortsättning på helgen!

3 kommentarer:

Moster sa...

Den klänningen var super söt. Den kommer du nog inte länge att ha osåld, det kan jag nog lova.
Kram Moster

Moi! sa...

jättefin klänning! Tycker också om tyget!

Helena sa...

Jättefin pepparkakeklänning :-)