söndag 28 mars 2010

Grön vårjacka!

Nu är den klar och den blev precis som jag ville att den skulle bli! Nu är vi redo att åka till våren i Paris nästa vecka!

IMG_4762IMG_4757 IMG_4747IMG_4741IMG_4742IMG_4750

Grön vårjacka

Mönster: Ursprungsmönstret är detta, men mycket omändrat, förlängt, förstorat. Och minns fortfarande inte vilken tidning..  

Material: Retrobomullstyg från gammal gardin från loppis, limegrönt ekologiskt trikåfoder från Jofotex, mellanfoder, fleece från en gammal noppig fleecefilt från Ikea. Grönt muddtyg och dragkedja från Eurokangas.

Storlek: 86/92

-Den helt nya dragkedjan var lite krånglig.. hoppas den blir smidigare med tiden.. Typiskt att jag inte kollade den i butiken..

Sammandrag: Blev så mysig! Max tycker också om den! Hoppas bara att den inte är för varm, då den blev rätt tjock med fleecefodret emellan.. Får laga en till med enkelt foder då det blir varmare. Men i ett annat tyg, för det här tog tyvärr slut..

10 kommentarer:

Myssel sa...

Jättefin!

Singh sa...

Jättefin jacka med ett utsökt sömnadsarbete!

Jättefina plagg/saker i de senaste inläggen också, me like :-)

Fangoria sa...

Toksnygg!

mysigtdesign sa...

Oh, vad supersnygg. Älskar retro, älskar grönt och är överförtjust i den charmknutte... Skulle så gärna vilja ha tips om ett liknande mönster...

mysigtdesign sa...

...och ha så kul i Paris förresten.

Kottekott sa...

Oh vilken fin jacka!

Mojebarn sa...

Skön-grön jacka! Ha det så bra i Paris.

Nina/littleperky sa...

Vilken snygg och vårigt grön jacka! Passar så fint på söta ägaren!

Michaela sa...

Supersnygg, väldigt fint tyg du har hittat!. Kul med kläder till barn med mycket färg o mönster.

Heimlaga sa...

Fin jacka! Det här med vår är verkligen relativt.Här skulle tjockleken säkert passa,men på många ställen är den nog tjockare än vinterjackor...