fredag 2 juli 2010

Firma

Det känns lite overkligt, men jag har nu äntligen tagit mig i kragen och skickat in en Y3 blankett, och på en par dagar så blev mitt företag, inspiration M registrerat! Okej, namnet behandlas ännu, men jag har fått mitt FO-nummer och känner mig ganska så stolt! Igår skrev jag t.o.m. min första räkning!

Vet inte om jag gjort dumt som meddelat telefonnummer till Patent- och registerstyrelsens samt skatteförvaltningens gemensamma företagsdatasystem, eftersom det idag ringde två personer efter varandra och ställde en massa frågor om jag behövde en ny dator och dylikt..

Försökte ju förklara att det här är något jag gör vid sidan om mitt heltidsarbete. Dessutom så skulle jag just inleda min semester, så vet nu inte riktigt vad jag sa och kom överrens med dom.. får väl se vad det kommer för post i postlådan sen bara!

Hur som helst så är jag jätte glad och väntar med spänning på att börja en ny period i mitt liv! Inte för att nu något kommer att ändra så väldigt mycket, men iallafall..

inspirationmlogo

8 kommentarer:

Singh sa...

Grattis till steget att regga firma! Kul med en milstolpe!

Frida sa...

GRATTIS till företaget!! Jag drömmer också om att registrera mitt namn, får se om jag någon dag vågar ta steget..

Krajamaria sa...

Grattis! Jag tycker det var ett stort steg när jag för snart ett år sen startade mitt företag. Roligt att höra fler som vågar!

Lotta sa...

Oj vad roligt. Förstår att det var ett stort steg... men vet ju inte vad man ger sej in på. Hoppas att allt ändå går fint, du syr sååå fina saker..... och hoppas att du inte blir bombad av telefonsamtal och post....
Ha en super semester.
Kram,
Lotta

Helena sa...

Grattis! Vad roligt! :)

Kajsa sa...

Grattis o vi önskar dej lycka till!!

a-Luna sa...

Roligt! Lycka till! Håller tummarna för dig!

od Andulky sa...

STORT GRATTIS!! Så spännande!