onsdag 15 september 2010

Till de lite större och min nya “vän”

Några tröjor i lite större storlekar. Kommer också med på marknaden. Provdockan eller torson har ni inte sett förr! Den hittade jag på en loppis i somras. Tror att den kanske är storlek 104 eftersom tröjan nedan passade så bra på den. Tröjorna längre ner är nog lite för små för dockan. Den kommer också att komma med på marknaden och en liten utlottning kommer att ordnas också som har med provdockan att göra.. Mera information senare!

IMG_8884

Finns två stycken. En i storlek 86/92 och en i storlek 98/104. Materal, röda elefanter från Jofotex och till kantband och muddar Nimanas turkosa ekologiska interlock och mudd köpt från Ikasyr.

IMG_8886

Storlek 86/92. Brunt tattåg från Jofotex och brun interlock till ärmar och kantband från Maaemo. Mudden är från Eurokangas.

IMG_8885

Storlek 86/92. Grönt nattåg från Jofotex och grön ekologisk interlock från Maaemo. Brun ekologisk interlock från Maaemo och brun mudd från Eurokangas.

5 kommentarer:

Nina/littleperky sa...

Jättesnygga tröjor! Wow, vilket fynd den där provdockan!

Nina/littleperky sa...

På vilket loppis finns de? I åbo nånstans? Skulle nog vara intresserad av en sån om de finns ännu.

Äppel Päppel sa...

Jättehärliga tröjor! Så snyggt med turkosa muddar till det röda!

Singh sa...

Jättefina tröjor. De sitter så fint på torson du fått tag i, grattis!

a-Luna sa...

Snygga tröjor! Och vilken härlig torso. Tröjorna kommer verkligen till sin rätt på den!! En sådan måste jag också spana efter på loppisar, men det brukar vara svårt att hitta det man vill ha när man söker något speciellt!