tisdag 31 maj 2011

Award!

Då blir man ju glad! Då man får en sån! Tack Lowellas tråd för den!

image

Och så finns det ju lite regler också! När man fått denna award ska man ska berätta 8 saker om sig själv och sen skicka vidare den till bloggare som har mindre än 100 följare.

Börjar med de åtta:

  1. Jag är ingen parkmänniska. Tycker alltså inte att det är speciellt kul att vara i lekparker. Det går an om man är där i sällskap med andra mammor, men ensam.. får ångest..
  2. Jag älskar att sätta igång projekt, men är ganska dålig på att avsluta dom..
  3. Jag försöker leva ekologiskt. D.v.s. köpa mycket begagnat och mycket ekologisk mat. Så kör jag ju bil tyvärr, men någon synd måste man ju ha.. Vi bor ju rätt avsides.
  4. Jag har jobbat (som bl.a. Lilla My) i Muminvärlden i Nådeldal en sommar.
  5. Jag önskar mig en fin trädgård och har bra förutsättningar, men inte ork, energi och inspiration.
  6. Jag älskar att fotografera, och skulle så gärna gå en fotograferingskurs.
  7. Hemma hos oss går inredningen i lantlig stil, men då jag syr så ska det helst vara färg och lite retro. Går inte riktigt ihop..
  8. Jag har alldeles för mycket grejer, även om jag tycker att jag gör mig av med stora lass hela tiden..

Så vill jag skicka vidare denna award till några bloggar som jag antingen tycker är inspirerande och roliga, eller så är de såna filurer jag känner. Och så är de finlandsvenskar allihop. (har inte så bra koll på det där med följare..)

Så varsågod!

Här har vi ett underbart väder idag! Och jag får mittiallt syinspiration.. konstigt. Men tror ändå inte det blir så mycket sytt, för har en del att fixa där ute..

IMG_1449

Och så någonting sytt också. En liten elefant som kan användas t.ex. som vagnhänge. Om någon är intresserad så får ni den för 4€. Ca 12 cm bred.

Ännu en par dagar kvar av tävlingen! Och rean på facebook avslutas då vi övergår till juni!

3 kommentarer:

loppan sa...

Oj, tack för awarden ju!! Nu ska ja försöka pilla ner nå hos mig då, om mig själv.....
kram

Nina/littleperky sa...

Grattis till awarden och tack för den också :-). Skriver då jag hinner. Var till janome butiken och testade med coverlocken där, nog blev det ok söm där iaf. Har inte testat hemma ännu efter det, men undrar om det hela kanske berodde på att tråden inte satt tillräckligt fast i trådspännarna. Typiskt att hålla på och testa i flera dar, och så var det bara nåt sånt....

Anonym sa...

Olisin kiinnostunut ostamaan. Laitatko mailia laura@cabbala.net, jos on vielä myynnissä.