söndag 14 augusti 2011

Nya byxor och ny dator

Så hände det mig också. Min dator kraschade. Moderkortet. Alternativet var att reparera den eller att köpa en ny. Reparationen hade kostat nästan lika mycket som en ny och datorn var ju ganska slö från förut och har haft en del problem. Så det blev en ny. En Sony Vaio och hittills är jag iallafall jättenöjd! Speciellt bildredigering går så mycket fortare! Nu har jag då inte ännu fyllt datorn med en massa program, men ändå. Lyckligtvis så hade jag just fört över alla bilder till vår yttre hårdskiva. De som inte var överförda fanns ännu på kameran. Tur! Annars hade det varit sorgligt..

IMG_2652

Ett par byxor till Theo blev det för några dagar sen. Meningen var nog att de skulle vara passliga, storlek 56 typ, men de blev nog lite för långa. Längden kanske inte skulle störa, men benmuddarna blev kanske lite för lösa, så de hasar ner över fötterna.. Men byxorna var egentligen bara ett projekt för att komma över värsta “syabstinensen”! Går nog rätt fort att klippa av muddarna, förkorta benen lite och sy tillbaka muddarna efter att de förminskats. Frågan är bara om jag kommer att göra det.. Tyget känner ni säkert igen. Från det stora varuhuset. Inte köpt som metervara, utan bortklippt från ett påslakan som jag förminskade så att det skulle passa täcket i moderskapsförpackningen.

Mycket text blev det idag! Annars mår vi bra och trivs!

För övrigt så kommer jag och Fante att stå på marknad i St Karins den 3.9. Så försöker producera något att sälja där också mellan amning, blöjbyten och lek. Pust!

1 kommentar:

Helena sa...

Tycker nog att du kan behålla byxorna som de är, de kommer ju växas i så småningom :) Fin färgkombination med de blåa muddarna till det limegröna.