onsdag 30 november 2011

Gröna gubbar

Inför resan vi gjorde i mitten av november så tyckte jag att det skulle vara praktiskt för barnen att ha var sin heldräkt/op eller vad man nu vill kalla dom på flyget.. Hade ganska mycket ekologiskt grönt collegetyg hemma som jag länge funderat på vad jag ska göra av.

IMG_5898

image

Den nedre är Theos. Max dräkt har jag ingen bild på förutom då han har den på sig. Kantband och dekorationer vid ärmsömmarna (vad heter de nu?) av brun ekologisk interlock. Det största felet jag gjorde var att sy i dragkedjor som öppnas där nere i båda dräkterna.. Men det här var lite en test. Får se om det blir flera i framtiden. Riktigt sköna verkade de vara iallafall!

Annars är det lite trögt på syfronten just nu.. Men tiden och inspirationen kommer säkert snart igen! I helgen kommer jag att få en leverans från Jofotex och de hör till mina favorittyger, så hoppas det kommer lite inspiration i paketet också!

5 kommentarer:

od Andulky sa...

Grymt snygga!

makrill sa...

Hur snygga som helst! Tror att dessa är de snyggaste OPs som jag har sett :)

Nina/littleperky sa...

Coola snygga dräkter!

Retro Elephant sa...

Härlig bild!

//Lina

Annwes sa...

Åå, desse dressane så deilege ut, og stilige var dei også! Dette var inspirerande :-) Håpar du også at du har fått tilbake sy-inspirasjonen din!

Helsing Annwes