onsdag 8 februari 2012

Vår/sommar inspiration

Här händer det inte mycket just nu. Har inte blivit mycket sytt på sistone. Vi har nu äntligen (efter sex veckor) fått vårt värmesystem utbytt och nu har vi varmt igen i huset. Men så har vi satt igång med en stor renovering, så hinner inte sy. Förkyld känner jag mig dessutom just nu, men lite gladare blir man ju då man ser att det kommit så här fina och sommarfräscha ekologiska tyger! En meter av varje är på väg hem till mig just nu! Ser framför mig bl.a. t-skjortor, shorts, solhattar till barnen. Nu är det bara det nya fina större syrummet som fattas.

2663264326602649

Tygerna har jag beställt från Fabriina (supersnabb leverans) och bilderna har jag också lånat därifrån. Väldigt snabb service också. Då jag skulle betala tygen så blev jag inne på nätbanken en stund. Hade inte mina koder genast. Tog några minuter så ringde de och frågade om jag hade haft problem med att betala. Var helt förvirrad först och förstod inte ens varifrån de ringde, men sen förstod jag att det vara bara det att jag blivit där och inte klickat mig vidare genast. Men det redde ut sig!

1 kommentar:

Kajsa Bergman Fällén sa...

Haha vad roligt att de ringde upp och kollade, jag jobbade med såna betalningar en del för några år sen och vi hade alltid problem med att kunder försvann inne på banken nånstans. Vi försökte ringa upp i efterhand och höra vad som hänt men då hade kunderna oftast glömt. Hade varit smart att kunna ringa direkt!