fredag 15 juni 2012

inspiration M i Kuriren

Idag fick jag det nyaste numret av Kuriren i min hand! Tack Lotta! Här finns en artikel om mig och inspiration M. Lotta intervjuade mig för ca ett halvt år sen och nu kom artikeln med i tidningen. Så barnen har ju hunnit bli lite större och företaget också. (och mitt syrum är inte längre i källaren) Har rätt mycket beställningar just nu (passligt för mig) men tar nog gärna emot fler om någon som läst artikeln har hittat hit!
Måste ändå poängtera ett litet “fel” i artikeln. Det här är nog alltså inte mitt yrke.. (kan bli fel ibland så inte den som skrivit artikeln skrivet bildtexterna..) utan min hobby som jag gjort till ett registrerat företag.  För enkelhetens skull. Eller ja, inte blev det ju enklare att bli företag, men mera redigt att hålla reda på inkomster-utgifter. Just nu är jag vårdledig från mitt riktiga jobb. Jag jobbar som handledare på en dagverksamhet inom Kårkulla samkommun.
Företaget sköts alltså vid sidan om barnen och hemmet och är en stor del av mitt liv, men skulle inte kalla det mitt yrke. Till utbildningen är jag Artenom med inriktningen sysselsättningshandledning. Jag har nog svårt att tro att jag skulle klara mig så bra att jag kunde satsa på heltid med detta. Dessutom tycker jag om mitt riktiga jobb också!
 
Men, varsågod och läs artikeln! Klicka på bilderna så blir dom större.
(eller så inte.. vet inte hur jag ska göra..)
     IMG_1762IMG_1761
IMG_1760


 

4 kommentarer:

Carro/mysigtdesign sa...

Vilken härlig känsla det måste vara att läsa... Ser fint ut!

od Andulky sa...

Så kul!
Grattis!!

Mamma Mimmi sa...

Grattis till fin publicitet!

Petra sa...

Vad fint!!!