onsdag 6 januari 2010

Mopopyjamas

mopopyjamas

Mopopyjamas

  • Mönster: Ottobre 6/2009

  • Material: Ribbtrikå med någon slags mopo (enligt Max) och muddar från Jättirätti, Tryckknappar från Kangastukku, Kantband:ekologisk interlocktrikå från Maaemo.

  • Storlek: 86/92

  • Idé: Det blev en till pyjamas! Och den var riktigt rolig att sy. Var inte helt säker om jag gillade tyget först, men så här som pyjamas så blev det jätte bra. Skulle gärna ha en t-skjorta i tyget själv, men det räcker inte, då det bara var en rest bit.. Max kanske får en t-skjorta till sommaren.

  • Roligt: Hade egentligen tänkt fotografera pyjamasen skilt och sen först Max i den, men då han bad så snällt och då det passligt var läggdags då den blev klar så fick han den i natt redan.. Max: Kan jag få mopopyjamas. Fin mopopyjamas.

Här har varit rätt tyst på sistone. Tog lite jullov. Har inte sytt något förrän idag då det var ledigt. Gott nytt år också förresten! Hoppas det nya året är fullt med överraskningar och trevliga nyheter för er alla!

Några nyårslöften har jag inte gett, men på sömnadsfronten och handarbetsfronten, så hoppas jag på att hinna sy mera till mig själv också. Och så är jag sugen på att börja virka och sticka.. Och brodera.. Frågan är bara hur man ska hinna med allt.. Gör det då du ser på tv brukar folk säga.. Men då jag nästan aldrig ser på tv.. sitter vid datorn istället.. Och det är lite svårt att blogga och sticka samtidigt..

6 kommentarer:

od Andulky sa...

Underbar! Och så söt han är!!

Anonym sa...

Max har helt rätt, jättefin mopopyjamas!!

/Maria

Nina/littleperky sa...

Söt och mysig pyjamas!

mysigtdesign sa...

Pyjamasen ser urmysig ut och jag gillar tyget skarp!

pyssling sa...

Tufft tyg! Det skulle säkert min B gilla, han är frälst vid allt som rullar... :)

Moi! sa...

Den verkar ju fin i storleken. Själv fick jag problem med ett Ottobre mönster!q