lördag 1 maj 2010

Använd det du har MAJutmaningen!

Använd det du har maj

Eftersom jag har städat i mitt syrum den här veckan, så känner jag mig verkligen utmanad att delta i den här utmaningen som Beas barnslikheter för femte gången dragit igång! Och nu är jag med från början!

Känns lite som fusk, då jag kommer att få en hög med några meter tyg inom kort, men de har jag betalat för i april, så det måste väl godkännas..

Texten nedan kopierad från Beas barnslikheter:

Nu snurrar vi igång en ny "Använd det du har" utmaning, den femte i ordningen.
Vi kommer bli många medpysslerskor som flitigt använder oss av enbart det vi samlat på oss i våra lådor och skåp, under en månads tid.
Nu tar vi tag i den där knapplådan som riskerar att svämma över igen, tygerna som vi köpt in för att "de var bra att ha", alla garnnystan, målarburkar, smyckespärlor och dekorationspapper och slutför de där projekten vi så länge tänkt att vi skulle göra "någongång".
Häng på vetja!
Reglerna är som följer:


1. Vi använder enbart material vi har hemma (sytråd är det dispens på)

2. Vi försöker pyssla undan en sak varje vecka under majmånad.

3. Vi väljer själva om vi kan tänka oss att lotta ut något/några saker av det vi gjort på vår blogg mot att de tävlande tipsar om det utlottade hantverket på sin blogg. (Valfritt)

4. Vi lägger upp "Använd det du har" loggan på vår blogg så vi lätt ser vilka våra medpysslerskor är.

5. Meddela ditt deltagande till http://beasbarnslikheter.blogspot.com/
Där läggs det ut länkar till varje deltagare så man kan följa sina medpysslerskors projekt för tips, peppning och inspiration!

Oavsett om du väljer att bli medpysslerska i utmaningen eller inte, så blir vi jätteglada om du skulle vilja tipsa om "Använd det du har" på din blogg och bifoga ovanstående logotype i din blogg.
Vi startar den första maj, men du kan anmäla dig när som helst i majmånad.

Inga kommentarer: