söndag 2 maj 2010

Rosa elefanter till en nyfödd

image rosaelefant

image

Inget nytt i använd vad du har-Majutmaningen, men ett bloggufo från någon vecka tillbaka..

Fick en beställning för en tid sen på ett set till en nyfödd. Den lilla beräknas komma nästa vecka, så det bara bara att börja sy genast! Så bara var det egentligen inte, då jag först fick jaga efter rosa interlock. Tack Fante för att jag fick köpa en bit av dig!

  • Material: Body och mössa: Rosa interlocktrikå från E-slöjd med mitt eget fantentryck, brun ekologisk interlock från Maaemo till kantband och ärmar, muddtyg från Eurokangas och tryckknappar från Sampsukka. Brun velour till byxorna från Eurokangas.

  • Storlek: 50/56

  • Sammanfattning: Blev ett varv med sicksack på cover pro sömmen, eftersom det blev lite hoppstygn. Det blev en riktigt rolig effekt! Gillar nog det här mönstret skarpt! Att trycka är helt roligt, men lite jobbigt.. Skulle ju gärna beställa från Spoonflower. Rätt så dyrt bara.. Och ja, bilden på byxorna blev helt usel, men nu har jag ju redag skickat iväg beställningen så går ju inte att ta en ny bild då..

3 kommentarer:

od Andulky sa...

Så underbart!!! Om du ska beställa från SF vill jag gärna köpa en bit, om det skulle hjälpa dig att kunna köpa!! ( antar att frakt och sånt blir dyrt, kanske hjälper om man är fler) å andra sidan blir du ju inte ensam om det... Men det kanske är jättejättedyrt ändå??
Aja, underbart sött set iaf!!!

od Andulky sa...

Hör bara av dig om det blir aktuellt ;-)
/Anna

krajamaria sa...

Så fint du sytt! Det rosa tyget med elefanter var ju superfint! :)