söndag 21 november 2010

I ide.

Ja, så har det lite varit den senaste månaden. Jag har varit i ide. Nu börjar jag ändå vakna upp lite. Nu har det kommit snö och det är lite ljusare! Efter att ha tillbringat en stund på gården tillsammans med Max på förmiddagen, skottat, åkt pulka, plockat undan lite grejer, tagit in en liten gran och lingonris, så fick jag äntligen inspiration att blogga lite!

Dessa plagg som legat klara en tid (typ det enda jag sytt under den här månaden) ska idag levereras till de söta flickorna som var med på fotograferingen som tack för att de ställde upp.

image

Body till lillflickan med nytt mönster. Har inte testat den här modellen förr. Flickan använder dessutom tygblöjor, så lagade den lite större för mera utrymme. Hoppas att den passar ännu, då flickan växer så det knakar! Gillar starkt kombinationen svart och rosa!

 image

Ett par molnvelourbyxor till båda. Tyvärr slut på tyget nu, men det lär ju gå att få tag i mera..

imageOch sist men inte minst en blus till storflickan av Jofotex röda får, med svarta muddar. Hoppas att kläderna passar sen!

För övrigt så funderar jag på hur jag ska orka samla mina krafter och sy och fixa till julmarknaden.. Lyckligtvis har jag ju en del klart som blev över från förra marknaden, men mera mössor och vantar borde nog sys.. Bara man skulle orka..

Men ett litet tips till dig som tappat inspirationen. För jag antar att jag inte är den enda som det går så för ibland. Antar att ni har sparat bilder på saker/kläder ni sytt. Ta och titta igenom dom. Eller kolla bakåt i bloggen. Fick åtminstone mig lite mera inspirerad!

Ha det bra i vintern nu! Snart är det jul!

6 kommentarer:

NorppaStiina sa...

Fina kläder igen! Jag vet den där kännslan när det är svårt att sitta ner blogga (=tänka och skriva).

OYB sa...

Vad roligt att du fann inspirationen igen! Tycker din blogg är så härlig, full av snygga kläder!
Håller med om att rosa och svart blev fint ihop. Bodymodellen var himla fin med knäppningen fram nedtill, me like! Är det ditt eget mönster?

sorkmor sa...

Himla fina kläder, svart och rosa är en cool kombo :)

Carro/mysigtdesign sa...

Kul att se något från dig igen. Har också haft en inspirationsdipp här under hösten, men i fredags kom lusten att sy tillbaka... Härlig känsla!

katta sa...

Lika fint som alltid, älskar kombinationen av svart och rosa.

makrill sa...

Jättefina!!! Här har du en som vet hur det är när inspirationen tryter. Men som tur är återvänder den, man ska bara ha lite tålamod!