fredag 13 maj 2011

Ekologiska giraffer

Har äntligen kommit igång med syendet igen och jag njuter! Skönt att höra att jag inte är den enda som suttit inne fast vädret varit vackert.. Men det finns ju kvällar också och det lär väl komma regniga dagar igen :-)

image

Den här bodyn ska lillebror få! Den är sydd det omlottmönster jag brukar använda och lite ändrat med inspiration från senaste Ottobre, där det fanns ett mönster där bak- och framstyckena var i ett. Praktiskt och skönt för bebis utan skavande sömmar! Det kan bra hända att den här får komma med till bb sen då det är dags! Men då behövs nog matchande mössa, byxor och filt ännu. För ett bb-kit måste man ju ha! Eller hur? Då Max föddes hade jag inte ännu hittat sybloggarna och visste ju inte sånt :-)

Material: Ekologisk interlock från mjuka tyger (tror jag?) beställt via Ikasyr, grön ekologisk interlock till kantband från Maaemo och grön ekologisk mudd från Ikasyr (Nimanas)

Storlek: 50/56

Det går lite trögt med värvandet av medlemmar i fb-gruppen.. Vid 150 utlovas det en tävling så bjud gärna in dina vänner!