onsdag 11 maj 2011

Vill du se en stjärna?

Igår var det årets säkert varmaste och finaste dag. Och vad gör jag hela förmiddagen.. Jo, klipper, klipper och syr :-) Vi kom nog ut sen också och njuta av det vackra vädret! Medan jag väntade på att klockan skulle bli 22.00 och den första semifinalen i Eurovisionen skulle börja (heja Oskar!) så sydde jag ihop den här t-skjortan till Max. Mitt vanliga raglan mönster som jag vid behov förkortar till kort ärm. Har av någon orsak haft lite svårt med att få en passlig halsöppning på senare tid.. Blivit en par blusar som blivit alltför spända i halsen.. Men det beror väl på materialet och så är det ju den där differentialmatningen som jag först nu börjar ha koll på.. Den här blev iallafall riktigt bra!

image

 

  • Material: Mörkbrun jersey med vita stjärnor från Ikasyr och vit interlock från samma ställe.
  • Storlek 98/104 (Pojken växer..)

Hoppas på att bli lite aktivare här nu! Om du inte är medlem i facebook-gruppen redan, så bli gärna det, och bjud också gärna in dina vänner! Blir nog tävling/utlottning snart!

5 kommentarer:

MamaMia sa...

Vad skönt att läsa att det var fler som satt inne och sydde. Vi hade super varmt hela Måndagen typ 23 grader i skuggan, och jag satt inne och sydde upp en drös med mössor som skulle skickas iväg. haha

Carro/mysigtdesign sa...

Jättefin! Även här finns en del sömnad som måste göras...trots det underbara vädret...

Kajsa sa...

Vilken tuff o härlig tröja!! Gillar!

Lowella sa...

Sydde i värmen gjorde jag med, fast symaskinen åkte ut på verandan! Har ju två små kottar som totalvägrar att vara inomhus när solen skiner, så då får man anpassa sig ;)

makrill sa...

jag har suttit inomhus och sytt nästan varje dag som storebror är på förskolan... fy så dåligt samvete jag kan få då. men sen när vi hämtat honom så är vi ju ute hela eftermiddagen å andra sidan :)

superfin tröja - jag tröttnar aldrig på stjärnorna!