fredag 9 september 2011

Godis

Som karameller tycker jag att de här kläderna som ska till två systrar är! Beställaren hade sett den här och den här, men eftersom bodyn var för liten, så beställde hon en större och också en blus till storasyster.  Väldigt roliga var de att göra, eftersom jag så sällan använder rosa.. Och grönt och rosa är ju så fint tillsammans!

IMG_3291

Dockan är lite för stor för tröjan som är i storlek 86/92..

IMG_3293

Också den här fick namnlappen i raglansömmen. En knapprad önskades också där. Gröna tryckknappar fick det bli!

prickbody

Bodyn är i storlek 62/68.

IMG_3296

Det gröna prickiga tyget är från Kangastukku, rosa ekologisk interlock från Maaemo och tryckknapparna från Rosa Matilda. (En ny nätbutik för mig där jag bl.a. hittade mycket kam-knäppen och ekologiska tyger!

En rolig beställning helt enkelt!

5 kommentarer:

Jenny sa...

SV:
Hej Lotta!
Jo då det gick bra att köra och snart är man allt klar.
Det är ingen idé att ha bråttom med körkortet bättre att ta det när man känner sig redo, för då blir det roligare och man satsar mera och ger sig på att man ska klara det...

Petra sa...

Oj vad fina de var! Härliga färger! du är så duktig, syster!

MiMeLin sa...

Vilka härliga! Jätte fina.

makrill sa...

så pigga och fräscha i färgerna - underbara!! hmmm, ska nog testa denna färgkombo på något till snultran. tack för inspirationen!

Nina/littleperky sa...

Verkligen fina och fräscha!
Jo nu ska det bli byxor! Mina lappar kom äntligen förra veckan. Sen fattades lite tygmaterial till dom och den andra vinsten, så jag åkte ända till en annan del av stan och köpte. Och gissa om jag lyckades göra av med hela tygpåsen nånstans på vägen :-/. Nå, idag gjorde jag nytt försök, och kom hem med tygerna denna gång, så nu ligger tygerna i tvättkorgen. Nästa vecka gör jag dem :-).