söndag 1 mars 2009

Prickig haklapp

Här har det varit tyst på sistone.. Men det betyder inte att jag inte har sytt någonting. Har bara varit urdålig på att ta bilder, och sen då grejerna redan är använda en tid, så har de kanske fått fläckar och ser inte alls så bra ut på bild mera.. Ska skärpa mig på den fronten!

Ikväll fick jag iallafall lite inspiration och sydde ihop en ny haklapp till Max. Tyget är ett mjukt vaxtyg som jag köpt från Jotex. Kantbanden blev vita. Jag sydde ett gäng med haklappar i höstas, men de har aldrig kommit in här tyvärr.. Jag hade knäppe på dem och det fungerade jätte bra tills knäppet gick sönder.. De var jätte fina ändå, röda med vita prickar. Två turkosa haklappar med vita ränder har jag också sytt, men den som jag sydde till Max, hade ett sånt problem att den torkade så långsamt, så den började lukta lite skumt..

Den här ska nu iallafall vara mjuk, hålla fukt och gå att tvätta i maskin riktigt bra! Imorgon blir det premiär för haklappen, så vi får se vad bäraren tycker!

IMG_6795 IMG_6793 IMG_6792

Har en tävling på gång på min andra blogg annars! Där kan man vinna ett vimpelsnöre med vimplar i bl.a samma tyg som haklappen, fast inte vaxtyg förstås. Tävlingen pågår till den 8.3.2009.

IMG_6766 klicka på bilden för att komma till tävlingen

1 kommentar:

Clarice sa...

De är så söta de där haklapparna.

Kramis,